WhatsApp Icon

om oss

uhell

HK InFortune Electronics Co., Ltd er en uavhengig distributør av elektroniske komponenter, vi er dedikert til å gi kunder elektroniske komponenter og støttetjenester. grunnlagt i 2000, har vi logistikkvarehus i Hongkong og Shenzhen, Kina.

uhell

HK InFortune Electronics Co., Ltd har oppnådd ISO9001:2015 internasjonal kvalitetsstandard sertifisering, vi følger prinsippet om "kvalitet først, kunden først" og profesjonell teknisk støtte, og det er en stor ære at vi er en nær partner for mange kjente elektronikkprodusenter og børsnoterte grupper .

vi har et eliteteam av høy kvalitet, og virksomheten vår dekker mer enn 20 land i alle regioner i verden. vi betjener globale elektronikkprodusenter og distributører, og har fokusert på oem, ems og cem tjenester. HK InFortune Electronics Co., Ltd forbedres stadig for å vinne tilliten til kundene, vi legger spesiell vekt på dine krav. våre produkter brukes til industriell automasjon, bilelektronikk, medisinsk og kommunikasjon, informasjonsteknologi, ny energi og andre felt. vi ser frem til å bli din beste partner innen komponentdistribusjon!

Topp